Uuden vuodon mukaan Samsungin peilitön NX1-kamera tullaan julkistamaan syyskuussa

Now Reading
Uuden vuodon mukaan Samsungin peilitön NX1-kamera tullaan julkistamaan syyskuussa

SamMobile-sivusto on saanut tietää uudesta vuodosta, jonka mukaan Samsung työskentelee uuden NX1-nimisen Android-käyttöjärjestelmällisen lippulaivakameran parissa. NX1 tullaan ilmeisesti julkistamaan syyskuussa Photokina-tapahtumassa. Kameran odotetaan sisältävän 28 megapikselin APS-C-anturin. Tämä on päivitys sekä alkuperäisessä Galaxy NX:ssä että NX minissä olleeseen 20 megapikselin anturiin. NX1 pystyy videokuvaamaan 4K-laadulla, joten se saattaa sisältää Snapdragon 80x -järjestelmäpiirin.

APS-C-anturi mahdollistaa sen, että uusi kamera on yhteensopiva aikaisempien NX-objektiivien kanssa. Samsung tulee vuotokuvan perusteella julkaisemaan myös optisella kuvanvakaimella varustellun NX 50-150mm f/2.8 STM-objektiivin, joka on roiske- ja pölytiivis.

Samsung-NX-50-150mm-f2_8-OIS-STM-lens

Galaxy NX:n Ja NX minin tavoin NX1 on suunnattu ammattivalokuvaajille. Tämä tarkoittaa sitä, että sen hinta saattaa olla aika korkea. Koska NX1:n nimi ei sisällä Galaxy-etuliitettä, saattaa olla, että sen käyttöjärjestelmänä on Androidin sijaan Tizen. Tiedot kuitenkin varmistuvat vasta lähempänä julkistusta.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.