Oulun yliopiston harjoittelukoululla testataan uutta teknologiaa

Now Reading
Oulun yliopiston harjoittelukoululla testataan uutta teknologiaa

Oulun yliopiston harjoittelukoulu ja teknologiayhtiö Samsung tutkivat yhdessä miten uutta teknologiaa voi hyödyntää paremmin Suomen oppilaitoksissa. Koulujen on usein vaikea verrata tuotteita ja niiden tuomia hyötyjä. Oulun tutkimus tekee yksinkertaisia havaintoja uusista teknologioista, jotta oppilaitokset saisivat tukea ja tietoa omiin hankintoihinsa.

Oulun yliopiston alkuvuodesta käynnistynyt projekti pyrkii löytämään nykyistä parempia tapoja käyttää teknologiaa kouluopetuksen tukena. Projektin taustalla on Euroopanlaajuinen ITEC- hanke, jossa sekä Samsung että Oulun yliopiston harjoittelukoulu ovat olleet mukana.

Projektissa on mukana harjoittelukoulusta useita opettajia alakoulusta ja yläkoulusta. Samsungin opetukseen ja oppimiseen liittyvää teknologiaa on kevään aikana testattu koulun täydennyskoulutustilassa ITEC- hankkeen koordinaattoreiden Pasi Kurttilan ja Markku Langin toimesta. Eri aineiden opettajia on koulutettu ohjelmistojen ja laitteiden käyttöön ja tarkoituksena on aloittaa laajamittainen pilotointi Tukemo- hankkeen parissa.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.