Google haki patenttia suoraan silmämunaan ruiskutettavalle laitteelle

Now Reading
Google haki patenttia suoraan silmämunaan ruiskutettavalle laitteelle

Teknologiajätti Google työskentelee parhaillaan ihmisen silmämunaan ruiskutettavalle laitteelle. Yhtiön jättämän patenttihakemuksen mukaan laite ei ainoastaan parantaisi ihmisen näkökykyä, mutta toisi mukanaan myös muita ominaisuuksia.

Patenttihakemuksessa annettujen tietojen mukaan ruiskutettava laite sisältäisi lisäksi tallennustilaa, radion, akun sekä elektronisen linssin. Akun lataaminen luonnistuisi energiaa keräävän antennin kautta, jonka avulla laite kykenisi myös keskustelemaan muiden laitteiden kanssa.

Aiheesta muun muassa uutisoineen The Indepentin mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Google jättää patenttihakemuksen silmiin liittyvälle teknologialle. Vuonna 2014 Google jätti puolestaan toisen patenttihakemuksen älykkäistä piilolinsseistä, jotka kykenisivät tarkkailemaan käyttäjänsä kehon glukoosipitoisuutta.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
27%
Mahtavaa
45%
Ei hyvä
9%
Ihan tyhmää
18%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.