Mato uudistuu – luvassa lanseeraus lähiaikoina

Now Reading
Mato uudistuu – luvassa lanseeraus lähiaikoina

Mato78.com-sivuston toimituksessa on jo pidemmän aikaa valmisteltu sivuston täysimittaista uudistamista. Tämä tuo mukanaan muutoksia sivustomme jokaiseen osa-alueeseen. Keskitymme jatkossa uutisoimaan laajemmin eri alan tapahtumista. Luvassa on myös paljon muutakin, mutta ihan kaikkea emme ole vielä valmiit paljastamaan.

Sivuille on myös luvassa kokonaan uusi ilme, joka mahdollistaa paremman kokonaisuuden luomisen. Luvassa on muun muassa videoita, isompia kuvia, mielenkiintoisia juttusarjoja ja mielipidekirjoituksia, ja uusia kategorioita.

Tärkeintä meille on saada aikaan mahdollisimman kattava palvelu selkeästi luettavalla tavalla. Uusi sivusto lanseerataan lähiaikoina, mutta tätä ennen haluamme vielä antaa teille, lukijoillemme, mahdollisuuden antaa kehitysehdotuksia uuden sivuston lanseeraamista silmällä pitäen sekä kuvankaappauksen muodossa pientä esimakua siitä mitä ulkoasun suhteen on luvassa.

Tämän tiedotteen kommentteihin toivomme ehdotuksia sivuston kehittämiseksi entistä mielekkäämmäksi.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.