Vastuulauseke

Ensimmäiseksi, tervetuloa www.mato78.com-verkkopalveluun. Palvelua tuottaa Mediaimmersion Oy, joka tarjoaa ajantasaista ja monipuolista tietoa tieto -ja mobiitekniikasta.

Sivustolla esitetty informaatio

www.mato78.com-verkkopalvelussa julkaistava sisältö on kerätty useasta eri lähteestä. Vaikka pyrimme huolellisuuteen, emme voi täysin taata informaation paikkansapitävyyttä, oikeellisuutta tai ajantasaisuutta. Mediaimmersion Oy, sen henkilöstö, yhteistyökumppanit tai verkkopalvelussa kulloinkin käytetyt tietolähteet, eivät ole vastuussa näillä verkkosivuilla esitettävään informaation sisällöstä, käytöstä, mahdollisista puutteista tai tiedon soveltumattomuudesta, eivätkä välillisistä tai välittömistä vahingoista tai taloudellisista menetyksistä jotka ovat seurausta verkkopalvelun käytöstä. Edellä luetut lähteet eivät myöskään ole velvollisia oikaisemaan verkkopalvelussa mahdollisesti esiintyvää virheellistä tietoa.

www.mato78.com-verkkopalvelun sisältö on tarkoitettu käytettäväksi vain Suomessa, ellei muuta ole mainittu. Verkkopalvelun käytössä ja sen ehdoissa noudatetaan Suomen lakia riippumatta siitä, mikä on käyttäjän kansallisuus tai mistä maasta käyttäjä tulee palveluun.

Ulkopuoliset verkkosivustot

Mediaimmersion Oy tai sen yhteistyökumppanit eivät valvo tai tarkista ulkopuolisten verkkosivustojen sisältöä, eivätkä vastaa kyseisten sivustojen oikeellisuudesta, luotettavuudesta tai tietoturvasta.