Netflix näkyy nyt koko maailmassa

Now Reading
Netflix näkyy nyt koko maailmassa

Internet-televisiopalvelu Netflix on tästä päivästä lähtien saatavilla yli 190 maassa. Tämän myötä Netflixiä voi nyt katsella yli 130 uudessa Netflix-maassa. Netflixin perustaja ja toimitusjohtaja Reed Hastings julkisti uutisen puheenvuorossaan Las Vegasin CES 2016 -messuilla tänään.

Vuoden 2016 aikana Netflix aikoo julkaista hteensä 31 alkuperäissisältöä. Mukaan mahtuu uusia sarjoja ja aikaisemmin julkaistujen sarjojen uusia kausia, elokuvia, dokumentteja, stand up -spesiaaleja ja 30 uutta lastensisältöä.

Netflix ei ole vielä kuitenkaan saatavilla Kiinassa, jossa toimiminen on vielä suunnitteluvaiheessa. Lisäksi Netflix ei tiedon mukaan tule toistaiseksi näkymään Krimillä, Pohjois-Koreassa tai Syyriassa Yhdysvaltojen hallituksen asettamien talouspakotteiden takia.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
100%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.