Netflixin Keith Richards -alkuperäisdokumentista julkaistu traileri

Now Reading
Netflixin Keith Richards -alkuperäisdokumentista julkaistu traileri

Netflixin alkuperäisdokumenttiin, Keith Richards: Under the Influence, on nyt julkaistu traileri. Dokumentti on katsottavissa vain Netflixissä 18. syyskuuta alkaen.

Keith Richards: Under the Influence on kuvaus rocklegenda Keith Richardsin urasta ja musiikista. Dokumentin on ohjannut Oscar-voittaja Morgan Neville (20 Feet from Stardom, Best of Enemies) ja tuottanut Nevillen lisäksi Justin Wilkes (What Happened, Miss Simone?, Under African Skies) ja Jane Rose (Crossfire Hurricane, Shine A Light).

Dokumentissa sukelletaan Richardsin musiikillisten vaikutteiden alkulähteille ja etsitään tämän juuria lauluntekijänä, kitaristina ja esiintyjänä Richardsin valmistellessa uutta sooloalbumiaan 23 vuoden tauon jälkeen. Dokumentti kokoaa yhteen harvinaista arkistomateriaalia, haastatteluja sekä musiikkia Richardin vuosikymmeniä kestäneen uran varrelta.

Dokumentissa vieraillaan Richardsin ja Rolling Stonesin musiikkia inspiroineissa kaupungeissa Chicagosta New Yorkiin sekä tavataan Richardsin kanssa yhteistyötä tehneitä muusikoita ja ystäviä.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.