Now Reading
Bon Scottille pystytettiin patsas kotikaupungissaan Skotlannissa

Entisen AC/DC:n nokkamiehen Bon Scottin patsas on vihdoin esitelty maailmalle kuolleen laulajan kotikaupungissa Kirriemuirissa, Skotlannissa. Alkuperäisen kokoinen patsas esiteltiin kymmenennessä vuosittaisessa Bonfest-tapahtumassa.

Aiheesta uutisoineen Team Rock -verkkolehden mukaan mukana paljastustilaisuudessa olivat entinen AC/DC-basisti Mark Evans, Scottin sielunkumppani Mary Renshaw sekä patsaan tehnyt kuvanveistäjä John McKenna.

Bon Scott syntyi Kirriemuirissa, Skotlannissa ja muutti perheen mukana Australiaan vuonna 1952. Hän vaikutti ennen AC/DC:tä muun muassa The Valentines- ja Fraternity-yhtyeissä. AC/DC otti hänet laulajakseen vuonna 1974 ja erotti samalla silloisen laulajan Dave Evansin.

Bon Scottin ääni on yksi tunnistettavimmista rockin historiassa, ja AC/DC nousi pian kuuluisuuteen Scottin avulla. Bon Scott teki yhtyeen riveissä seitsemän Australiassa julkaistua albumia, kunnes kuoli alkoholimyrkytykseen 33-vuotiaana.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
80%
Mahtavaa
20%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.