Android TV:n peliohjain kuvissa

Now Reading
Android TV:n peliohjain kuvissa

Vaikka Googlen Android -käyttöjärjestelmän päällä toimivat pelikonsolit ovatkin olleet tähän mennessä floppi yrittää Google kuitenkin vielä uudestaan. Nimittäin viime viikolla järjestetyillä Google’s I/O konfferenssissa yhtiö esitteli Android TV -nimistä palvelua. Järjestelmä on mahdollista toteuttaa erillisenä laitteena joka liitetään TV-vastaanottimeen tai se on mahdollista integroida TV:n elektronikkaan.

Kuten nimestäkin voi päätellä Android TV:n käyttöjärjestelmänä toimii Googlen Android ja sillä voidaan pelata Androidille koodattuja pelejä suoraan televisiosta. Laitteen sydämenä on nVidian Tegra K1 -siru joten tehoakin pitäisi löytymään.

01072014_android-tv-controller-leak1

Muutama päivä konferenssin päättymisen jälkeen eräs Reddit -palvelun käyttäjistä löysi kuvan Android TV -laitteen peliohjaimesta Google Plus -palvelusta, jonne sen oli ladannut tapahtumaan osallistunut Artem Russakovskii.

Kaikki Android TV -laitteet tuskin tulevat pelejä pyörittämään, asia riippuu pitkälti laitteisiin käytettävästä tekniikasta, jonka jokainen valmistaja voi suhteellisen vapaasti itse valita.  jääkäämme odottamaan miten laitteet tullaan ottamaan aikanaan vastaan.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.