Assassin’s Creed: Origins -pelin PC-versio sai monipuolisen muokkaustyökalun

Now Reading
Assassin’s Creed: Origins -pelin PC-versio sai monipuolisen muokkaustyökalun

Ubisoft julkaisi Assassin’s Creed: Origins -toimintapelin pc-versiolle ainutlaatuisen muokkaustyökalun. Animus Control Panel -nimellä julkaistava ilmainen lisäosa antaa pelaajille ison valikoiman erilaisia säätimiä ja asetuksia säädettäviksi, jotka muokkaavat pelimaailman lainalaisuuksia monella eri tapaa. Näitä ovat esimerkiksi eläinten ja vihollisten käytös, iskujen tehokkuus ja pelaajahahmon nopeus. Yksittäisten säätimien lisäksi Animus Control Panel -säätimissä on esiasetettuja käyttöprofiileita, joten erilaisia valmispaketteja pääsee koettamaan nopeasti ja vaivattomasti.

Omia asetuksia ja pelimuotoja voidaan myös tallentaa omiksi käyttöprofiileikseen ja jakaa muille Assassin’s Creed: Origins -pelaajille. Peliä näin muokkaamalla ja ”hakkeroimalla” voikin jokainen pelaaja luoda ihan omanlaisensa pelikokemuksen, joka poikkeaa alkuperäispelin tyylistä.

Animus Control Panel -työkalun esittelyvideo alla:

Assassin’s Creed Origins sijoittuu muinaisen Egyptin pyramidien, viimeisten faaraoiden ja antiikin myyttien keskelle. Se on pelisarjan ensimmäinen peli, joka tapahtuu aikaisemmin kuin edeltäjänsä. Peli seuraa Assassiinien veljeskunnan syntyvaiheita. Peli seuraa Egyptin suojelijana toimivaa Bayekia. Veljeskunta syntyy yhden historian suurimpien imperiumien taustalla. Se vie pelaajan elävään maailmaan, jossa käydään eeppisiä taisteluja ja paljastetaan muinaisia ​​salaisuuksia. Assassin’s Creed Origin tuo pelaajille uusia toimintaroolipelimäisiä elementtejä. Uusi taistelujärjestelmä tarjoaa enemmän taktista vapautta kuin koskaan ennen. Lisäksi pelaaja voi tutkia ja paljastaa muinaisen Egyptin mysteerit omaan tahtiinsa.

Assassin’s Creed Origins ilmestyi sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. lokakuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.assassinscreed.com

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Suni Sami