Call of Duty: Infinite Warfare -traileri on viidenneksi vihatuin YouTube-video

Now Reading
Call of Duty: Infinite Warfare -traileri on viidenneksi vihatuin YouTube-video

Kyllä vain, YouTubessa 2.5. julkaistu Call of Duty: Infinite Warfare on tällä hetkellä viiden vihatuimman YouTube -videon joukossa. Mekoinen saavutus.

Se ei ole kuitenkaan uusi uutinen, että Infinite Warfare on saanut uudesta traileristaan enemmän negatiivista palautetta kuin positiivista, mutta se, että traileri julkaistiin 2.5. ja sillä on jo lähes 16 miljoonaa katselukertaa ja noussut jopa YouTube -listan viiden vihatuimman joukkoon.

Traileri on kerännyt jo 1,5 miljoona ’dislike’ -painallusta, mutta vain alle 300 000 tykkäystä. Vaikuttaisi siltä, etteivät fanit olleet kovinkaan innoissaan uudesta scifi-tyylisestä peliympäristöstä.

Verrataksemme vaikka viime viikon perjantaina julkaistuun Battlefield 1:n traileriin, joka on kerännyt yli 22 miljoonaa katselukertaa ja tykkäyksiäkin on kertynyt jo jopa miljoona, voimme todeta, ettei Call of Dutyn uudella tulokkaalla alkanut kovin vahvasti.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
75%
Ei hyvä
25%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.