GTA V -peli myynyt jo yli 95 miljoonaa kopiota

Now Reading
GTA V -peli myynyt jo yli 95 miljoonaa kopiota

Rockstar Games -yhtiön Grand Theft Auto V -peli on yksi kaikkien aikojen eniten myydyistä peleistä. Rockstar Games -yhtiön omistaja Take-Two ilmoitti juhlallisesti pelin myyneen jo yli 95 miljoonaa kopiota.

Take-Two:n johtaja Strauss Zelnick kertoi oman mielipiteensä siitä, miksi GTA V -peli on menestynyt niin hyvin, ”Mielestäni Rockstar Games on onnistunut GTA V -pelin kohdalla tekemään pelistä samaan aikaan helposti lähestyttävän mutta kuitenkin hyvin vaikean, ettei sitä juuri kukaan hallitse kaikilta osa-alueiltaan täydellisesti.” Tähän hän lisäsi vielä, että ”Voit lähestyä peliä monella eri tavalla, joko pelaamalla yksinpeliä tai sitten pelin online versiota. Erilaisten pelitapojen lisäksi peli tarjoaa hardcore pelaajillekin loppumattomasti uutta, puhumattakaan henkilöistä jotka pelaavat pelejä harvakseltaan.”

Todennäköisesti syy pelin menestymiseen piilee kuitenkin sen monipuolisessa avoimessa maailmassa jossa pelaaja voi rellestää mielin määrin, sekä erittäin hyvin toteutetuista henkilöhahmoista ja tarinan käsikirjoituksesta.

 

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
100%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Suni Sami