Now Reading
Hilpeä Thomas the Tank Engine sai osansa Fallout 4:ssa

Fallout 4:n tultua markkinoille, ovat pelaajat tehneet mitä hullunkurisimpia modauksia siihen – varusteista extratehtävien ratkaisuun. Mutta ollaanko menty jo liian pitkälle?

Japanilainen pelimodaaja, Higeyosi, on modannut hilpeän, mutta selkäpiitä karmivan Tuomas Veturin hymyilevän pään Fallout 4: Automatron DLC:hen, jossa voidaan askarrella erilaisia robotteja.

null

null

Fallout 4 ei ole Bethesdan ainut ja ensimmäinen peli, jossa Tuomas Veturi on saanut oman roolinsa. Hilpeä Tuomas päätyi muutama vuosi sitten myös Elder Scrolls V: Skyrimin modiin, jolla se korvasi pelin lohikäärmeet.

null

Pelkästään yhdistämällä iloisen Tuomas Veturin pään tappajakoneeseen, on kasassa jotain paljon karmivampaa, kuin tulta syöksevä, junaksi modattu lohikäärme. Kuinka luonnotonta, omalla tavallaan ärsyttävää ja samalla karmivaa, on nähdä tappajakoneella lasten rakastaman Tuomas Veturin pää? Kuvitteleppa kohtaavasi tämä karmiva näky Wastelandissa, Tuomas-robotin tuijottaessa sieluttomilla silmillään sinua, iloinen hymy kasvoillaan.

Täältä voit ladata Thomas the Tank Engine -modin, jos eivät Deathclawit ja Behemothit luo tarpeeksi tunnelmaa.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
100%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.