Hollywood-näyttelijätär Angela Bassett toimintapelin tähdeksi

Now Reading
Hollywood-näyttelijätär Angela Bassett toimintapelin tähdeksi

Ubisoft julkisti käynnissä olevilla E3-messuilla tuovansa Terrorist Hunt -pelimuodon takaisin Rainbow Six -pelisarjaan. Samalla esiteltiin myös näyttelijätär Angela Bassett roolissaan Rainbow Six -tiimin johtajana. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistaan 13. lokakuuta sekä Windows-tietokoneille että Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.

Terrorist Hunt -pelimuoto tuo uudenlaisen uhan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -toimintapeliin, kun pelaajat joutuvat keskelle kansainvälistä kriisiä. Tilanteen takana on White Masks -niminen terroristisolu, joka haastaa pelaajat neljässä erilaisessa pelimuodossa. Niitä voidaan pelata joko yksin tai vaihtoehtoisesti jopa neljän muun pelaajan kanssa yhteistyötilassa. Fiksusti pelaava tekoäly, vaativat haasteet ja uudelleenpeluuarvo tekevät tehtävistä kiehtovia, kun vaikeustasoa ja tehtävätavoitteita vaihdellaan operaatiosta toiseen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -pelin suljettu betatesti alkaa 24. syyskuuta 2015. Halukkaat betatestaajat voivat hakea testivaiheeseen pelin kotisivuilla. Suljettu betatesti tulee sekä Windows-tietokoneille että Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana Standard-, Gold-, Art of Siege- ja Tactical Elite -versioina. Ne poikkeavat toisistaan lisäsisältöjen, pelitehtävien ja kausikortin osalta.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.