Huaweilta pelikonsoli

Now Reading
Huaweilta pelikonsoli

Kiinalainen Huawei on tunnettu muun muassa älypuhelimistaan ja tableteistaan, nyt tämä televiestintälaitteiden valmistaja aikoo Digits-sivuston mukaan tehdä uuden aluevaltauksen julkaisemalla oman pelikonsolinsa Tronin.

Tämä pelien pelaamiseen ja videoiden katsomiseen tarkoitettu laite on tarkoitus julkaista Kiinassa tämän vuoden toisella neljänneksellä.

Huaweista on tullut lähivuosina suuri älypuhelinten valmistaja Kiinassa, mutta sillä on vielä pitkä matka tulla maailmanlaajuisesti tunnetuksi valmistajaksi. Tämä uusi konsoli voi olla seuraava askel tunnetun brändin luomiseksi.

Tron on sylinterin muotoinen laite, joka pyörii kustomoidulla Googlen Android käyttöjärjestelmällä. Yhteys laitteen ja ohjaimen välillä muodostuu Bluethoothin langattoman teknologian avulla. Nyt esitelty malli sisälsi Nvidian Tegra 4 prosessorin, mutta on mahdollista, että prosessoriksi päivitetään myöhemmin uusi Tegra K1 prosessori, joka julkistettiin aikaisemmin tässä kuussa.

Tarjotakseen kiinnostavaa sisältöä Huawei on kertonut tekevänsä yhteistyötä Kiinan, Amerikan, Euroopan, Japanin ja Etelä-Korean pelivalmistajien kanssa. Pelien lisäksi Tron mahdollistaa myös 4K UHD videoiden katsomisen, jos laite on yhdistetty 4K televisioon.

Huawei ei ole ilmoittanut konsolin tarkkaa hintaa, mutta hinta on todennäköisesti Kiinassa alle 200 dollaria. Hinnat tietysti myös vaihtelevat laitteiden kovalevyjen mukaan. Tällä hetkellä Huawei aikoo myydä laitetta vain Kiinassa, eikä se ole vielä päättänyt julkaistaanko laitetta ollenkaan ulkomailla.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.