I Am Alive -peli saapuu PSN:ään huhtikuun 3. päivä

Now Reading
I Am Alive -peli saapuu PSN:ään huhtikuun 3. päivä

210312 iamaliveI Am Alive -peli saapuu PSN:ään huhtikuun 3. päivänä USA:n pelaajien saataville. Euroopalaisille pelaajille peli saapuu vasta seuraavana päivänä eli huhtikuun neljäntenä.

Ubisoft ei ole kertonut hintaa PSN-verkosta ostettavalle versiolle, mutta viitteenä voidaan pitää pelin hyvin vastaanotetun Xbox Live -version 15 dollarin hintalappua.

I Am Alive -peli kertoo tarinan tavallisesta ihmisestä, joka menettää mystisessä luonnonmullistuksessa vaimonsa ja tyttärensä. Mies palaa kotikaupunkiinsa Haventoniin vuotta myöhemmin, jonka hän huomaa hyvin pian olevan raunioina. Kaupungin asukkaat taistelevat jokapäiväisestä elannostaan ja selviytymisestään.

Gamespot-sivuston mukaan pelin kehitys oli alunperin Darkworks-studion heiniä, mutta Ubisoftin Shanghain -studio ajatui mukaan vuoden 2009 toukokuussa ja he ovat hoitaneet projektin loppuun. Pelistä ei ole tulossa PC-versiota, koska pelistä vastaava luova ohjaaja Stanislas Mettra kertoi marraskuussa, että peli ei todennäköisesti PC:lle tule tietokonepelien piratisimin ollessa liian iso riesa.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.