Jimm’s aloittaa yhteistyön HAVU Gaming -pelitiimin kanssa

Now Reading
Jimm’s aloittaa yhteistyön HAVU Gaming -pelitiimin kanssa

Jimm’s toimittaa HAVU Gamingin pelaajien käyttöön uudet pelitietokoneet. Samalla HAVU avustaa Jimm’s-pelitietokoneiden kehityksessä kertomalla omista kokemuksistaan tositoimissa.

Elektronisen urheilun (eSports) monipuolinen HAVU Gaming -pelitiimi on monessa mukana. Tällä viikolla HAVUn Counter-Strike: Global Offensive -joukkue kisaa maailmanmestaruudesta International e-Sports Federationin järjestämissä kisoissa Etelä-Koreassa. Muutama viikko sitten HAVU Gaming ilmoitti Saunabois-pelitiimin liittymisestä organisaatioonsa ja näin se kilpailee jatkossa myös Playerunknown’s Battlegrounds -pelin voitoista. Näiden pelien lisäksi HAVU kilpailee myös Hearthstone-pelin parissa.

Elektroninen urheilu (eSports) on tietokoneilla, pelikonsoleilla tai älypuhelimilla pelattavien pelien pelaamista kilpailumuodossa. Elektronisen urheilun pelejä on monenlaisia ja niillä voidaan kilpailla yksilö- ja joukkuetasolla aivan kuten tavallisessakin urheilussa. Perinteisimpien urheilulajien lailla myös elektronisessa urheilussa harjoitus tekee mestarin.

Elektronisen urheilun pelit jakautuvat useisiin alalajeihin. Näistä tärkeimpiä ovat ensimmäisen persoonan ammuntapelit (FPS), areenataistelut (MOBA) ja reaaliaikaiset strategiapelit (RTS). Useimmat elektronisen urheilun peleistä ovat joko osittain tai jopa täysin ilmaisia, joten kilpapeliharrastuksen aloittaminen ei vaadi suuria sijoituksia. Käytännössä pelaamiseen vaaditaan pelikelpoinen tietokone oheislaitteineen.

Elektronisen urheilun tutkimusyhtiö Newzoo raportoi, että elektronisen urheilun markkinat kasvavat 696 miljoonaan dollariin tänä vuonna. Tässä on kasvua viime vuoteen yli 41 prosenttia. Kasvu myös jatkuu ja elektronisen urheilun maailmanlaajuisten markkinoiden uskotaan olevan yli 1,5 miljardia dollaria vuonna 2020.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
100%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.