Mass Effect 3:n DLC-paketti "From Ashes" lipsahti Liveen aikaisessa

Now Reading
Mass Effect 3:n DLC-paketti "From Ashes" lipsahti Liveen aikaisessa

220212 massef3 DLCJoku ehti Microsoftilla kääntämään vipua liian aikaisin, sillä Mass Effect 3 -pelille tarjottavista lisäpaketeista yksi ehti julkisuuteen paljon ennen aiottua julkaisuajankohtaa. DLC-paketin nimi on ”From Ashes” ja emme paljasta tässä yhteydessä paketin sisällöstä mitään, koska se tulisi pilaamaan jonkin verran itse pääpelin pelinautintoa.

Muissa Mass Effect 3 -uutisissa Sony on kertonut niiden pelaajien, jotka ennakkotilaavat kyseisen pelin digitaalisen version PlayStation Networkista, saavan palkinnoksi  peliin M55 Argus -kiväärin.

”Argus on tehokas kivääri ja erityisen hyvä lähitaisteluase. Se ampuu lyhyitä sarjoja, joten ammukset eivät lopu ihan heti ja samaa asetta voidaan käyttää myös pitkissä taisteluissa. Lainvalvojat ympäri koko Mass Effect -universumin ovat ottamassa kyseisen aseen käyttönsä.”

CVG-sivuston mukaan Playstation 3 -version ennakkotilaajat tulevat saamaan myös Mass Effect 3 PS3 -teeman, joka ei tule saataville erikseen.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.