Metro Redux -peli myyntiin elokuun lopussa – katso traileri

Now Reading
Metro Redux -peli myyntiin elokuun lopussa – katso traileri

Deep Silver -yhtiö on ilmoittanut tänään, että yhtiön Metro Redux -peli saapuu kauppojen hyllyille  elokuun 29. päivä. Peli saapuu samaan aikaan uuden sukupolven konsoleille sekä PC:lle

Metro Redux sijoittuu samaan maailmanlopun jälkeiseen maailmaan kuin sarjan kaksi edeltävää osaakin. Peli on saanut lisää silmäkarkkia uusitun pelimoottorin ansiosta. Paketti sisältää mukavasti pelisarjan aiemmat osat Metro 2033 ja Metro: Last Light -pelit päivitettynä uudelle pelimoottorile ja uusille grafiikoille.

25062014_Metro-Redux-3

Redux -peliin on ahdettu samaan pakettiin kahden aiemman pelin kaikki mahdolliset DLC-paketit sekä täydet kampanjat. Peli saa takaisin samalla Ranger -moodin, jossa pelistä on HUD -näytöt sammutettu ja moodissa on myös ammuksia tarjolla vähemmän.

Metro Redux -pelin julkaisu ajoittuu strategisesti elokuun loppuun jolloin markkinoille ei ainakaan pitäisi olla tulossa juuri muita pelejä kilpailemaan myyntiosuuksista.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.