Microsoft tyrmäsi huhut seuraavan sukupolven pelikonsolin esittelystä kesäkuun E3-messuilla

Now Reading
Microsoft tyrmäsi huhut seuraavan sukupolven pelikonsolin esittelystä kesäkuun E3-messuilla

Microsoft on virallisesti tyrmännyt huhut joiden mukaan yhtiön odotettiin esittelevän uuden sukupolven Xbox-pelikonsolinsa myöhemmän tänä vuonna pidettävässä E3-tapahtumassa. Microsoftin David Dennisin mukaan ei tämän vuoden tapahtumassa aio keskittyä tulevan suukupolven laitteseen. Dennisin mukaan tämän vuoden puheenaihe on nykyinen  Xbox 360 -pelikonsoli.

Useiden lähteiden vahvistamattomien tietojen mukaan uusi pelikonsoli esiteltäisiin E3-tapahtumassa ensi vuoden puolella. Uuden konsolin toimitukset päästään nykytietojen mukaan aloittamaan pian laitteen julkistuksen jälkeen.

Viimeksi tuleva konsoli oli uutisissa noin viikko sitten, kun kerrottiin, että seuraavassa Xboxissa ei tule olemaan ollenkaan optista asemaa. Xbox 720 -konsoli tulee huhun mukaan lukemaan pelejä suoraan SD-tyyppisiltä muistikorteilta, joille pelaajat voivat myös tallentaa pelejä ja vaihdella näitä. Kaikki muu sisältö pitää tulevaan Xboxiin siis joko ladata Internetistä tai suoratoistaa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Electronista.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.