Now Reading
Monopoly: Queen Edition -lautapeli on koko perheen rock-klassikko

PAN Vision on tuonut myyntiin Monopoly: Queen Edition -lautapelin, joka on yhden maailman suosituimman klassikkolautapelin uusi erikoispainos. Monopoly: Queen Edition seuraa perinteisen Monopoly-lautapelin sääntöjä ja tavoitteita, mutta kokonaisteema on sovitettu legendaarisen Queen-yhtyeen maailmaan. Klassisten katujen sijaan pelissä on kaupan kuuluisia keikkapaikkoja, joissa Queen on esiintynyt vaatimattomista pikkuklubeista aina Wembley-stadionille asti.

Perinteiset asemat on puolestaan korvattu hittibiiseillä, kuten Bohemian Rhapsody ja Radio Ga Ga. Talojen ja hotellien sijaan pelaajat voivat rakentaa Queenin viimeisimmän kiertueteeman mukaisia lavarakenteita. Pelinappulatkin ovat Queen-fanien mieleen, sillä valikoimaa riittää Brian Mayn kitarasta Break Free -biisin pölynimuriin. Myös toimintakortit on sovitettu Queenin keikkamaailmaan ja rahaliikenne hoidetaan tietenkin Queen-seteleillä.

Monopoly: Queen Edition sopii yli 8-vuotiaille rokkitähdille ja sitä voi pelata 2-6 pelaajaa kerrallaan. Monopoly: Queen Edition -lautapeli on saatavana välittömästi 29,90 euron kuluttajahintaan.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
60%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
20%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
20%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.