Now Reading
Odotettu South Park: The Fractured But Whole ilmestyi

Ubisoft ja South Park Digitalin Studios julkaisivat South Park: The Fractured But Whole -roolipelin 17. lokakuuta 2017. Huippusuositun South Park -televisiosarjan luojat, Trey Parker ja Matt Stone, sekä Ubisoft San Francisco ovat yhteistyössä luoneet nauruhermoja kutittavan South Park -pelikokemuksen.

Pieruntäyteinen peli on jatkoa vuonna 2014 julkaistulle ja palkintoja voittaneelle South Park: The Stick of Truth -roolipelille. Rikollisuus on nousussa South Parkin pikkukaupungissa, eivätkä sen kadut ole koskaan olleet näin vaarallisia kulkea. Tilanteessa tarvitaan todellisen sankarin apua! Aina toimelias Eric Cartman tarttuu tilaisuuteen ja aikoo pelastaa kaupungin siinä samalla luoden kaikkien aikojen parhaan supersankariluomuksen. On aika esitellä Coon and Friends -joukkio, jonka johdossa on itseoikeutetusti Cartmanin oma hahmo, Coon. Pelaaja omaksuu jälleen New Kidin roolin ja liittyy South Parkin suosikkien, Stanin, Kylen, Kennyn ja Cartmanin, seuraan railakkaassa ja hervottomassa roolipeliseikkailussa.

Ubisoft julkisti myös South Park -kausikortin, jonka hankkineet saavat uuteen peliin merkittäviä lisäetuja. Kausikortti sisältää kaikkiaan kolme lisäosaa tulevan vuoden aikana. Danger Deck, From Dusk till Casa Bonita ja Bring The Crunch tuovat peliin kaksi uutta tarinapeliä ja yhden taisteluhaasteen joulukuusta alkaen. Kausikortin hankkineet saavat myös paljon pelin sisäistä lisämateriaalia, kuten supersankariasuja. Kausikortti on hankittavissa 29,99 euron kuluttajahintaan välittömästi. Kausikortti sisältyy myös pelin Gold Edition -versioon.

South Park: The Fractured But Whole ilmestyy sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 17. lokakuuta 2017.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
50%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
50%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.