Now Reading
Rainbow Six Siegen Pohjoismaiden mestaruustitteli kotimaiselle ENCE-tiimille

Assembly Summer 2017- ja DreamHack-tapahtumien yhteistyössä järjestämä Rainbow Six Siege -toimintapelin Pohjoismaiden mestaruusturnaus päättyi kotimaiseen voittoon. Tiukan ja tasaväkisen mestaruusottelun voittajaksi nousi ENCE eSports tuloksin 2-1. Tappiolle jäänyt ruotsalaistiimi LAST 20 SEC tarjosi kuitenkin kovan vastuksen. Lopputulos ratkottiinkin vasta jatkoajalla, kun ENCE kykeni kolmannen kierroksen hyökkäysvuorollaan nujertamaan kilpakumppaninsa.

Kotimaisen yleisön edessä livenä pelattu peli toi ENCE-tiimille palkintorahaa 50 000 Ruotsin kruunua eli noin 5 500 euroa.

Assemblyssä järjestetty Nordic Championship on pohjoismaisen e-urheilun arvokkain turnaus. Se on parhaiden suomalaisten, ruotsalaisten, norjalaisten ja tanskalaisten e-urheilijoiden keskinäinen kamppailu. Tämän vuoden mestaruuskilpailussa pelattiin Rainbow Six Siegen lisäksi Starcraft II:n ja Counter Strike: Global Offensiven voitosta. Koko turnauksen yhteispotin arvo oli 700 000 kruunua.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
50%
Mahtavaa
25%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
25%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.