Now Reading
Resident Evil 7 julkistetaan ensi kuussa E3-messuilla

Tulee 20 vuotta kuluneeksi siitä, kun ensimmäinen Resident Evil (alkup. nimi Biohazard バイオハザード) -selviytymiskauhupelisarja julkaistiin. Capcom on työstänyt pitkään ja hartaasti tulevaa Resident Evil 7 uutukaista, heti Resident Evil 6:n julkaistua.

null

Kerrotaan, että tuleva Resident Evil 7 palaisi sarjan juurille ja jatkossa räiskintä korvattaisiin suurimmaksi osin kauhulla. Tokiolaisen konsulttifirman toimitusjohtaja, Serkan Toto, kertoo tulevan uutuuden olevan oikeastaan koko sarjan uudelleenkäynnistys.

Serkan Toto on ilmoittanut Twitter -profiilissaan, että Resident Evil 7 olisi parhaillaan kehitteillä ja että pelisarjan seitsemäs osa esiteltäisiin E3-messuilla (Electronic Entertainment Expo) 14.-16. kesäkuuta, Los Angelisissa. Jälkeenpäin Toto päivitti Twitter -profiiliaan, jossa hän kertoo Resident Evil 7 -tiimin palkanneen Jordan Amaronin, joka on aiemmin työskennellyt Kojima Productionilla osallistuen muun muassa Metal Gear Solid V:n ja P.T.:n kehitykseen.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
100%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.