Sony:n toistaiseksi suljetusta PlayStation Now -palvelusta vuotanut video

Now Reading
Sony:n toistaiseksi suljetusta PlayStation Now -palvelusta vuotanut video

Sony julkisti yhtiön vielä työn alla olevan PlayStation Now TV-palvelun CES2014 -messuilla heti alkuvuonna. Kyseinen PlayStation Now -palvelu mahdollistaa yhtiön pelikonsolien käyttäjien pelien ja muun sisällön streamauksen kodin TV-ruutuihin ja mobiililaitteisiin.

Sony aikoo julkaista palvelun yleiseen käyttöön vuoden 2014 -luppupuolella USA:ssa ja vuoden 2015 -puolella EU:ssa. Palvelun suljettu beta -testi käynnistyi tammikuun alussa, vaikka Sony ei ole kyseistä seikkaa vahvistanut mitenkään. Sony:n PS3 -konsolin käyttäjät ovat kuitenkin saaneet liittymiskutsuja palveluun tammikuun loppupuolella.

Uusin internetiin ilmestynyt video näyttää palvelun käyttöliittymän, latausajat ja pätkän Killzone 3 -pelin pelaamisesta. Videon on kuitenkin kuvannut joku todellinen amatööri ja kuvanlaatukin on jäätävää huttua. Videosta voidaan kuitenkin havaita törkeän pitkät latausajat, jotka voidaan antaa toistaiseksi anteeksi koska kyseessä on edelleen suljettu beta ja tuote on kaukana valmiista. Tiedossa ei myöskään ole millaista internetyhteyttä videon kuvaaja on käyttänyt.

Yhtiö ei ole julkaissut beta -versiotakaan palvelustaan tähän mennessä PS4:lle,vaan pelkästään yhtiön vanhalle PS3 -konsolille. Vaatimuksena beta:n toimimiselle on Sony PS3 -konsoli, 5Mbps -internet yhteys ja DualShock 3 -peliohjain, plus tietenkin kutsu palveluun osallistumiselle

Katso video alta:

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.