SteelSeries aloitti yhteistyön e-urheiluorganisaatio FaZe Clanin kanssa

Now Reading
SteelSeries aloitti yhteistyön e-urheiluorganisaatio FaZe Clanin kanssa

SteelSeries on aloittanut yhteistyön e-urheiluorganisaatio FaZe Clanin kanssa. Yhteistyön myötä SteelSeries varustaa yksinoikeudella FaZe Clanin urheilutarvikkeilla ja sponsoroi kaikkia FaZe Clanin e-urheilujoukkueita, jotka pelaavat kilpailullisesti muun muassa Counter-Strike Global Offensivea, Call of Dutyä, Player Unknown’s Battlegroundsia, Fortnitea, Rainbow Six Siegeä ja FIFAa.

FaZe Clanin riveissä on monia maailman menestyneimmistä e-urheilujoukkueista ja -pelaajista.  Organisaation CS: GO -joukkue ylsi äskettäin ESL Pro League -turnauksen finaalin kärkinelikköön ja voitti Australian Sydneyssä pelatun Intel Extreme Masters -turnauksen upealla 3-0-finaalituloksella.

”E-urheilu on keskeinen osa SteelSeriesin identiteettiä”, kertoo Tony Trubridge, SteelSeriesin Global eSports Manageri. ”Faze Clan -yhteisön innostus, omistautuminen ja jatkuva yhteiseen oppimiseen pohjautuva kehittyminen ovat verrattomia. Olemme todella ylpeitä siitä, että olemme nyt heidän virallinen yhteistyökumppaninsa ja voimme varustaa organisaation joukkueet huippuluokan e-urheiluvarusteilla.”

”SteelSeries on työskennellyt vuosikausia alan huippujen kanssa ja on upeaa aloittaa yhteistyö heidän kanssaan”, toteaa Erik Anderson, FaZe Clan eSportsin johtaja.

”SteelSeries määrittelee tuotteillaan riman korkeuden kerta toisensa jälkeen. Nyt meidän joukkueemme ja pelaajiemme tehtävä on sementoida heidän paikkansa e-urheilun eturivissä.”

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Suni Sami