The Witcher 3: Blood and Wine -lisärin kansikuva julki

Now Reading
The Witcher 3: Blood and Wine -lisärin kansikuva julki

CD Projekt RED julkaisi Twitterissään kansikuvan tulevasta The Witcher 3 -lisäosasta. Kansikuvassa Geralt istuu valtaistuimella, toisessa kädessään miekka ja toisella kädellään pitäen maljasta.

Blood and Wine -lisäosan odotettiin alunperin julkistettavan tammi-maaliskuussa, mutta myöhemmin CD Projekt RED siirsi ajankohtaa muutamalla kuukaudella. Verkkoon oli vuotanut julkistuspäivämäärä tulevasta lisäosasta, jonka oletettiin olevan 7. kesäkuuta, mutta myöhemmin kuitenkin selvisi, että päivämäärä olikin vain suuntaa antava. ”Virallista päivämäärää ei ole vielä julkaistu”, kertoo yhtiö GameSpotille.

CD Projekt RED on aiemmin kertonut, että The Witcher 3:n kahden lisäosan yhdistys vastaa lähes samaa kokoa kuin The Witcher 2. Tulevan lisäosan, Blood and Wine, on odotettu tarjoavan noin 20 tuntia pelattavaa, joka on kaksinkertainen määrä kuin edellisessä lisäosassa, Hearts of Stone:ssa.

Tulevasta lisäosasta ollaan annettu niukasti tietoa, mutta kerrotaan tiedossa olevan uusia asusteita, vihollisia sekä kovasti odotettuja hahmoja.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
50%
Ei hyvä
25%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.