Tulevasta kauhupelistä pelikuvaa – uskallatko katsoa?

Now Reading
Tulevasta kauhupelistä pelikuvaa – uskallatko katsoa?

Vuonna 2013 ilmestynyt Outlast oli yllätyshitti ja sen julkaisemisen jälkeen on indie-otsikko pysynyt eräänä pelottavimpien pelien edustajana. Ensimmäisestä kauhuhitistä on tulossa myös jatko-osa, joka julkaistaan syksyllä PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Tulevan jatko-osan asetukset ovat muuttuneet, mutta ei paljoa. Päähenkilöllä on käytössään edelleen kallis, vesitiivis, yönäkö-ominaisuudella varusteltu videokamera, jossa on mukana runsain määrin paristoja ja nauhoja. Pelissä pelaajalla ei ole aseita, joilla voisi puolustautua vihollisiaan vastaan. Ainut tapa pysyä hengissä, on juosta pakoon ja piiloutua.

Outlast 1 -osa sijoittuu Coloradon vuoristossa sijaitsevaan Mount Massive Asylum -mielisairaalaan, jota pelin päähenkilö ja journalisti Miles Upshur lähtee tutkimaan saatuaan nimettömän vihjeen.

null

SPOILERIVAROITUS!

Jatko-osassa tapahtumat sijoittuvat Arizonan kanjoneilla sijaitsevaan yksittäiseen kylään. Pelin päähenkilö Blake Langermann ja hänen kumppaninsa Lin, matkustavat Etelä-Arizonaan selvittämään murhatapausta, johon liittyy Jane Doe nimisen naisen kuolema. Nainen oli aiemmin todettu olevan kahdeksannella kuulla raskaana, ennenkuin hän teki itsemurhan sairaalassa, jonne hänet oli viety laitoksen asiakirjojen mukaan.

Kaksikko joutuu matkustamaan määränpäähänsä chopperilla, sillä alueelle ei pääse julkisilla tai autolla. Matkalla asiat mutkistuvat tuntemattomasta syystä. Blake herää hetki tapahtuman jälkeen eikä Linistä näy jälkeäkään. Myöhemmin Blakelle selviää, että hän on loukussa kylässä ja sen kulttijäsenien piirittämänä. Hänen tavoitteensa on löytää Lin ja selvitä hengissä mielipuolisilta kyläläisiltä.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
25%
Mahtavaa
75%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.