Ubisoft: Tom Clancy’s The Division -toimintaroolipeli ilmestyy ensi maaliskuussa

Now Reading
Ubisoft: Tom Clancy’s The Division -toimintaroolipeli ilmestyy ensi maaliskuussa

Ubisoft ilmoitti käynnissä olevilla E3-messuilla Tom Clancy’s The Division -toimintaroolipelin ilmestyvän 8. maaliskuuta 2016. Peli julkaistaan sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille.

Valtaisa pandemia on pyyhkäissyt läpi New Yorkin kaupungin ja yksi kerrallaan kaupunkia ylläpitävät järjestelmät pettävät. Vain muutamassa päivässä puutteet ruoan- ja vedenjakelussa ajavat koko metropolin kaaokseen. Tämän seurauksena The Division -nimellä tunnettu erikoisryhmä aktivoidaan rauhoittamaan tilannetta.

Tom Clancy’s The Division tulee saataville kahtena erilaisena ennakkotilaajan versiona. The Gold Edition sisältää pelin lisäksi kansalliskaartilaisen varustepaketin ja pelin kausikortin, joka sisältää vuoden ajan pelin laajennuksia ja muita etuja. Premium Sleeper Agent Edition sisältää Gold Editionin sisällön lisäksi muiden muassa Agent Watch -replikakellon.

Pelin ennakkoon tilaavat voivat myös osallistua pelin betatestiin, joka alkaa Xbox One -konsolilla joulukuussa. Lisäksi he saavat Hazmat-varustepaketin omalle hahmolleen. Pelin betatestiin voi ilmoittautua pelin kotisivuilla.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.