Ubisoft tuo Far Cry 5 -toimintaseikkailun Amerikan sydänmaille helmikuussa 2018

Now Reading
Ubisoft tuo Far Cry 5 -toimintaseikkailun Amerikan sydänmaille helmikuussa 2018

Ubisoft julkisti Far Cry -toimintapelisarjan seuraavan osan (Far Cry 5) julkaistavan ensi talveksi pelaajien iloksi. Far Cry 5 julkaistaan sekä Xbox One-, Project Scorpio-, PlayStation 4 Pro- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. helmikuuta 2018.

Ensimmäistä kertaa Far Cry -pelisarjan historiassa tapahtumat sijoittuvat Yhdysvaltoihin, tarkemmin sanoen Montanan osavaltioon. Luvassa on avoin pelimaailma, jota pelaajat pääsevät tutkimaan yksin tai kahden pelaajan yhteistyössä samalla kamppaillessaan selviytymisestä ja vapaudesta. Pelin pääsuunnittelusta vastaa Ubisoft Montreal apunaan Ubisoft Toronto, Ubisoft Kiev, Ubisoft Shanghai ja Ubisoft Reflections.

Pelaajan hahmo aloittelee työtään kuvitteellisen Hope Countyn varaseriffinä Montanan kuvankauniissa ympäristöissä. Pelaajahahmon saapuminen toimii kuitenkin kannustimena paikallisen tuomiopäivänkultin aktivoitumiselle.

Aiemmin hiljaiseloa omissa oloissaan viettäneen Project at Eden’s Gate -kultin suunnitelmiin kuuluu muun muassa ympäröivän alueen väkivaltainen haltuunotto. Pelaajahahmot joutuvat keskelle valtataistelua ja kaoottista tilannetta, jossa pelkkä kultin läsnäolo uhkaa kansalaisten turvallisuutta ja arkea. On aika aseistaa itsensä ja nousta vastarintaan ennen kuin on liian myöhäistä. Kultti on pysäytettävä hinnalla millä hyvänsä.

Piiritykseen joutuneet pelaajat huomaavat olevansa pattitilanteessa Hope Countyn asukkaiden kanssa, sillä yhteydet ympäröivään maailmaan on katkaistu. Yhteenotot Hope Countyn maisemissa tarjoavat ensiluokkaisen kokemuksen vailla vertaa eikä edes ilmataisteluilta vältytä.

Far Cry 5 palauttaa sarjaan myös sen kaivatun karttatyökalun, jolla pelaajat voivat luoda uusia karttoja tai muokata olemassa olevia kenttiä. Karttatyökaluun on luvassa myös täysin uudenlaisia ominaisuuksia, joista paljastetaan tarkempia lisätietoja myöhemmin.

Far Cry 5 -pelin PlayStation 4 -version ennakkotilaajat saavat lisäksi lisäosan, jolla pelihahmojen ulkoasua voidaan muokata monipuolisemmin. Lisäosan saamiseen tarvitaan ilmaiseksi käytettävä Ubisoft-tili. Xbox- ja pc-pelaajat saavat käyttöönsä vastaavan sisällön Ubisoft Clubin kautta.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
50%
Mahtavaa
17%
Ei hyvä
17%
Ihan tyhmää
17%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.