Ubisoftilta ensi syksynä kovat toimintakolmoset

Now Reading
Ubisoftilta ensi syksynä kovat toimintakolmoset

130512 far cry 3Pelikonsoli- ja tietokonepelien julkaisija Ubisoft aikoo ensi syksyn aikana julkaista kaksi kovatasoista toimintapeliä. Ensi syksynä nähdään kahden äärimmäisen suositun pelisarjan uudet tulemiset.

Assassin’s Creed III ja Far Cry 3 laajentavat kumpainenkin osaltaan kahden tunnetun pelimaailman tarinaa uusin hahmoin, ympäristöin ja tapahtumin. Pelimaailman ylistämä Assassin’s Creed -pelisarja vie tällä kertaa pelaajat Yhdysvaltojen vallankumouksen aikoihin 1700-luvun loppupuolelle.

Historiaan vaikuttaneiden salamurhaajien tarina laajenee uudelle mantereelle ja esittelee uuden keskushahmon, Connor Kenwayn.

Täysin uuden pelimoottorin myötä pelattavuus ja graafinen puoli ovat kokeneet uudistuksia, joka välittyy pelaajille entistä upeamman pelimaailman muodossa. Myös pelin tarinalta sopii odottaa maukkaita yllätyksiä, kun mukana nähdään sellaisia merkittäviä historiallisia hahmoja, kuten George Washington ja Benjamin Franklin. Peli ilmestyy PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille sekä PC- ja Mac-tietokoneille.

Räiskintäpelisarja Far Cry palaa kolmannessa osassaan pelisarjan ensiosaa muistuttaviin tunnelmiin. Päähenkilö Jason Brody on joutunut nalkkiin etäiselle trooppiselle saarelle vailla yhteyttä sivistyneeseen maailmaan. Jason ei ole kuitenkaan yksin, sillä saarta asuttavat lukuisat väkivaltaiset rikolliset. Näistä asetelmista alkaa tarina hengissä selviytymisestä vihamielisessä ympäristössä.

Peli ei nojaa pelkkään suoraviivaiseen räiskintään, sillä luvassa on ympäristön tutkimista, valokuvaamista sekä vihollisten vähemmän suoraviivaista kukistamista vaivihkaisin keinoin. Far Cry 3 ilmestyy PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille.

Assassin’s Creed III ilmestyy 31. lokakuuta 2012 ja Far Cry 3 puolestaan 6. syyskuuta 2012. Molempien pelien eri versioiden hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.