Valtakunnallinen peliale alkaa juhannuksen jälkeen

Now Reading
Valtakunnallinen peliale alkaa juhannuksen jälkeen

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry jäsenyrityksineen järjestää yhteistyössä johtavien pelikauppojen kanssa valtakunnallisen pelialan alennusmyyntikampanjan. Peliale alkaa juhannuksen jälkeen maanantaina 25. kesäkuuta ja kestää kolme viikkoa aina 15. heinäkuuta asti.

Pelialessa on tarjolla paljon tuotteita kaikille pelialustoille, jokaiseen makuun ja hintaryhmään. Myös pelien ikäluokittelu noudattaa hyvin markkinoiden yleistä jakaumaa. Halvimmat alepelit maksavat vain 2,95 euroa ja tällä kertaa mukana on myös muutama laitetarjous.

Pelialessa on mukana runsaasti alan erikoisliikkeitä, automarketteja, tavarataloja ja nettikauppoja. Valikoima vaihtelee myymäläkohtaisesti.

”Pelialen ajankohdaksi on jälleen valittu hyväksi havaitut juhannuksen jälkeiset viikot. Tuolloin monilla kuluttajilla on sekä aikaa ostosten tekoon että myös pelien pelaamisen. Pelialessa on tarjolla pelejä laidasta laitaan ja suosikkipelejään saa nyt todella edullisesti. Kannattaakin olla heti ajoissa liikkeellä, niin saa varmasti haluamansa tuotteet”, huomauttaa FIGMA ry:n toiminnanjohtaja Thomas Westerberg.

Pelialen kampanjatuotteet löytyvät nettiosoitteesta www.peliale.fi.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.