Yli puolet pc-pelaajista pelaa kannettavalla tietokoneella

Now Reading
Yli puolet pc-pelaajista pelaa kannettavalla tietokoneella

samsung-5-series-ultra-touchPohjoismainen it-tuotteiden jakelija, Deltaco teetti yhdessä Gigabyten kanssa nettikyselyn kannettavilla tietokoneilla pelaamisesta. Suurin osa vastaajista on pelannut kannettavilla tietokoneilla, mutta vain harva on tyytyväinen tietokoneensa pelitehoon.

Kannettavilla tietokoneilla pelaamisen määrä on viime vuosina kuitenkin selvästi muuttunut. Tehdyn nettikyselyn mukaan peräti 60 prosenttia pc-pelaajista pelaa kannettavalla tietokoneella.

Vastaajista kuitenkin vain viidennes (20 %) on sitä mieltä, että oma kannettava tietokone on riittävän tehokas pelaamiseen. Alhainen prosentti selittyykin sillä, että suuri osa käytössä olevista kannettavista tietokoneista ei ole riittävän tehokkaita nykyisten pelien pelaamiseen.

Edullisissa kannettavissa tietokoneissa oleva surkea näytönohjain, hidas suoritin ja vähäinen keskusmuisti eivät pysy mukana nykypelien tehovaatimusten kanssa. Varsinaisiin pelikäyttöä varten suunniteltuihin kannettaviin tietokoneisiin on tutustunut yhä useampi käyttäjä. Vastaajista peräti kolmannes (33%) kertoi tutustuneensa niin sanottuihin pelikannettaviin.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.