Pharrell Williams kesän soitetuin festariartisti Spotifyssa

Now Reading
Pharrell Williams kesän soitetuin festariartisti Spotifyssa

Spotify analysoi maailman suurimpien festivaalitapahtumien esiintyjien striimatukset ennen ja jälkeen heidän esiintymisiään. Spotify on koostanut tiedot kesän suosituimmista festivaalitapahtumista sekä niiden kuunnelluimmista esiintyjistä.

Spotify analysoi 14 suurimman kansainvälisen musiikkitapahtuman supertähtien esiintymisten vaikutuksia suoratoistokuunteluihin. Striimausdatasta etsittiin eri festareiden esiintyjien kuunteluita kahden viikon ajalta tapahtumaa ennen ja sen jälkeen. Näin löydettiin laajalti levinnein ja vahvimmin kuunteluihin vaikuttanut artisti.

Glastonburyn festivaali oli kansainvälisesti vaikuttavin tapahtuma. Festarin esiintyjien kuuntelut lisääntyivät keskimäärin 78 prosentin verran Kasabianilla, Metallicalla ja Arcade Firellä. Esiintyjät saivat Englannissa 57 prosenttia enemmän striimauksia kuin aiemmin, ja festari pärjäsi hienosti myös kansainvälisesti. Amerikassa soitot lisääntyivät keskimäärin 60 prosenttia.

Toiseksi merkittävin tapahtuma oli Australian Future Music Festival, jonka myötä esiintyjien suoratoistot lisääntyivät 70 prosentilla. Future Music -tapahtumalla oli myös suuri vaikutus Pohjoismaissa. Tapahtuma oli suosituin Pohjoismaiden ulkopuolinen tapahtuma, jonka myötä festarin pääesiintyjät Deadmau5, Phoenix ja Pharrell Williams saivat 34 prosenttia enemmän kuunteluita.

Pharrell Williams sai 90 prosenttia kansainvälisen kuuntelupiikin esiinnyttyään Future Music festivaaleilla. Australiassa striimaukset nousivat 102% ja Hollannissa 173% Williamsin esiintymisen jälkeen.

Pohjoisen suosituin festivaaliesiintyjä oli kuitenkin Outkast, jonka Spotify-kuuntelut Pohjoismaissa lisääntyivät komeat 320 prosenttia elokuisen esiintymisensä jälkeen.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.