Hemlock Groven viimeisen kauden traileri julkaistu

Now Reading
Hemlock Groven viimeisen kauden traileri julkaistu

Netflix-alkuperäissarjan, Hemlock Groven, viimeinen luku odottaa jo nurkan takana. Kaikki finaalikauden 10 jaksoa ovat nähtävissä vain Netflixissä perjantaina 23.10. klo 10.01. Esimakua kolmannesta kaudesta on jo tarjolla uunituoreen trailerin muodossa.

Viimeisellä kaudella kaupungin salaisuudet jatkavat paljastumistaan. Olivia (Famke Janssen), Roman (Bill Skarsgård), Peter (Landon Liboiron) ja Shelley (Madeleine Martin) kohtaavat salaperäisiä uusia tuttavuuksia ja yllättäviä takaiskuja. Peter ja Roman tajuavat, että heidän on vapautettava sisäiset hirviönsä voittaakseen vanhat ja uudet viholliset.

Ohjaaja Eli Rothin (”Hostel”) sarja perustuu Brian McGreevyn romaaniin. Rothin lisäksi vastaavina tuottajina toimivat Charles (“Chic”) Eglee, Brian McGreevy, Lee Shipman, Eric Newman ja Michael Connolly. Hemlock Grove -sarjan on Netflixille tuottanut Gaumont International Television.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.