Tutkimuksen mukaan ihmisten osuus internetin käytöstä on alle 40 prosenttia

Now Reading
Tutkimuksen mukaan ihmisten osuus internetin käytöstä on alle 40 prosenttia

TweakTown-sivusto kertoo, että ihmiset eivät enää ole internetin liikenteen suurin lähde. Uuden tutkimuksen mukaan ihmisten internetin käyttö on vain 38,5 prosenttia koko internetin liikenteestä. Samalla hakukoneet ja hyväntahtoiset robotit käyttävät internetiä 31 prosentin verran.  Muut 30,5 prosenttia jäävät pahantahtoisille roboteille.

Tämä tarkoittaa sitä, että robottien aiheuttamaa liikennettä on internetissä kokonaisuudessaan noin 61,5 prosenttia. Ja huomioitavaa on myös se, että hyväntahtoisten robottien liikennettä on vain 0,5 prosenttia enemmän kuin pahantahtoisten. Pahantahtoisten robottien aiheuttaman liikenteen uskotaan nousevan yhä.

Tutkimuksen toteutti Incapsula, jonka tiedot perustuvat yli 145 miljardiin vierailuun 20 tuhannella sivustolla 249 eri maassa ympäri maailman.

 

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.