Testissä: Benq EW277HDR 27″ -näyttö

Now Reading
Testissä: Benq EW277HDR 27″ -näyttö

Kuvat:

Benq on pakannut  EW277HDR -näytön kahdella värillä painatettuun perus ruskeaan pahvilaatikkoon joka ajaa asinsa vallan hyvin. Pakkauksen painatuksista selviää valmistajan nimen lisäksi sisältä löytyvän näytön malli, sekä sen tärkeimmät ominaisuudet.

 

Pakkauksen toisesta kyljestä löytyy tarra, joka kertoo osaltaan samat tekniset tiedot kuin mitä pakkaukseen on painatettukin, sekä sarjanumeron ja paljastaa valmistusmaaksi vähemmän yllättävästi Kiinan.

 

Näytön tarvikeosastolta löytyy erillisen muuntajan, kaksiosaisen jalustan, sekä ohjekirjasten ja virtajohdon lisäksi myös varsin tarpeellinen HDMI -kaapeli.

 

Näytön jalusta koottuna, nätti ja yksinkertainen, vailla mitään muita säätöjä kuin kallistus.

 

Benq EW277HDR -näyttö vapautettuna pakkauksensa otteesta.

 

Näytön valikko-, ja virtapainike on sijoitettu jo yhden sortin standardiksi muodostuneeseen näytön oikeaan alalaitaan. Benq ei ole välittänyt varustaa valikoiden hallintaan käytettäviä vittä painikketta millään toimintaa kuvaavilla merkeillä, vaan niiden toiminta avautuu vasta kun näytössä on virta. HDR ja virtapainikkeisiin on saatu aikaan merkinnät, virtapainikkeen ollessa myös valaistu.

 

Näyttö takaa kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Näytön liitännät, kaksi digitaalista HDMI:tä, yksi analoginen D-sub eli VGA, 3,5mm -liitäntä kuulokkeille(käsittämättömän huono paikka), Audio linja sisään(jota tarvitaan lähinnä D-sub kaapelin kanssa, tai oikestaan parempi että ei silloinkaan, vaan on parempi ohittaa näyttö kokonaan äänsignaalin polulta), sekä tietysti liitäntä muuntajalle, jota ilman laite ei perhana suostu toimimaan.

Näyttö kiinnitettynä jalustaansa.

Koska näytön jalusta ei sisällä minkäänlaista korkeus-säätöä on näytön alareuna suht kiinteästi 95mm etäisyydellä työpöydän pinnasta. Jalusta tarjoaa kyllä mahdollisuuden pienimuotoiseen kallistamiseen.

 

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
75%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Suni Sami